Monday, February 26, 2007

Преместване на офиса и дома

Преместването на офиаа или дома обикновено се свързва с хабенето на много нерви, усилия и време, загубено в търсене на кашони, хамали, транспорт и понякога на някого, който да довърши започнатото.
Нашата цел е да променим тази представа.

Как?

Предлагаме Ви комплексна услуга, която покрива всички аспекти на едно преместване. Опаковане, разглобяване на мебели, товарене, транспорт, доставка, сглобяване, разопаковане и изхвърляне на остатъчните материали, почистване на стария и новия адрес, ремонти, боядисване, климатизация, доставка и монтаж на новозакупени мебели или... всяка друга услуга от която имате нужда.
За да прецените добре каква част от тези услуги отговаря най-добре на Вашите изисквания и нужди, имате на разположение наш консултант. Напълно безплатно, в удобно за Вас време. Консултантът ще Ви помогне да се ориентирате в това което се предлага на пазара, ще ви предложи списък с фирми, които извършват подобни услуги. За да улесни избора Ви на фирма за преместване ще Ви помогне да зададете единни критерии, по които да бъдат оформени предложенията към Вас, за по-удобно сравнение.
Нашият съвет е да поканите поне пет фирми, за да сте сигурни, че получавате качеството, което търсите, на добра цена. Искайте повече, за да подобрим заедно качеството.